Tilbyd frivilligt arbejde

Ønsker du at være frivillig?

Gør en forskel du kan mærke

I dag er der mange måder at være frivillig på. Som en del af Blindmotion får du mulighed for at gøre en forskel for et andet menneske, samtidig med at du selv får pulsen op. Du vil være med til at organisere og administrere betydningsfulde events, og hjælpe os med at nå vores vision om, at gøre distancen mellem motion og synshandicap mindre. Du vil hos Blindmotion gøre en forskel, som kan mærkes på nært hold.

Du kan bruge eller styrke dine kompetencer inden for eventplanlægning og organisationsadministration. Vi vil rigtig gerne have dig med på holdet, hvis du har lyst til at gøre en mærkbar forskel for motionsglade medlemmer.

Ildsjæle til Synshandicappedes Motionsfond & Blindmotion:

Vil du hjælpe ved din skrivekunst?

Vi får løbende nye historier, som skal fortælles ved en artikel til vores hjemmeside(r). Er du en dedikeret person til vores hold, som en gang i mellem vil træde til og med en lidt ”journalistisk indfaldsvinkel” holde pulsen oppe på vores hjemmeside(r).


Har du lyst til at støtte os med frivilligt arbejde, så send venligst en e-mail på carina@blindmotion.dk

Har du ikke mulighed for at være med, men stadig ønsker at støtte projektet, kan du give et økonomisk bidrag på 250,- kr. Du/I kan også støtte som husstand/familie ved et årligt bidrag på 450,- kr.

Det vil gøre en forskel for mange af vores medlemmer, da vi vil kunne tilbyde endnu flere legater og afholde flere events.

NB! Vi er i den situation, som nystartet forening, at du ikke kan få skattemæssigt fradrag for dit første bidrag. Vi skal have 300 medlemmer, så nu går vi efter, at det bliver muligt fremadrettet. Håber du vil hjælpe ved at sprede positive ringe i vandet for sagen – så vi lykkes med målsætningen hurtigst muligt. På forhånd tak!