Kategorier
Uncategorized

Vil du løbe på ski?

Hvis du kan lide at: 

• få rørt dig uden at have fokus på det 

• få gode naturoplevelser 

• føle dig fri og uafhængig 

• være sammen med en masse glade og aktive mennesker 

og ikke mindst hvis du bare har lyst til at få én på opleveren, så er en skitur lige noget for dig. 

Vi kan varmt anbefale det, og vi glæder os til at høre fra dig. 

Besøg verdens største skiarrangement for synshandicappede på www.ridderrennet.no

Uanset hvad din alder er, og uanset om du er en forsigtig førstegangsdeltager eller om  du er en gammel, garvet skiløber med masser af erfaring der har en enorm lyst til at deltage i skikonkurrencer med andre ligestillede skiløbere, er ridderugen i Norge en af de nemmest tilgængelige muligheder for dig som er synshandicappet.

Mange a vores medlemmer kender ridderugen igennem ofte gentagne ferierejser til Beitostølen i Norge. Kontakt os, hvis du gerne vil vide hvordan man kan komme til at deltage i denne skioplevelse.

Besøg Amerikas største ski arrangement  for synshandicappede på www.sfl.org og Canadas største skiarrangement for synshandicappede  www.skiforlightcanada.com

Hvis man efter 1 uge i USA har lyst til at løbe endnu mere på langrendsski når man nu alligevel er over på den anden side af Atlanten, kan man vælge at flyve direkte videre til Canada. De 2 landes Ski For Light foreninger lægger så vidt det er muligt deres skiuger i forlængelse af hinanden, sådan at man kan få fornøjelsen af tilbudene der er indeholdt i begge arrangementerne.

Arrangørerne af alle de ovennævnte skiuger forsøger altid at skaffe frivillige lokale seende skiledsagere til alle deres synshandicappede gæster uden at det koster noget.

Du som har lyst til at vide mere, kan med fordel besøge set og hørt og læse En skioplevelse fra Lisbeth, henvende dig til tidligere deltagere eller henvende dig til Blindmotions bestyrelse. 

Husk også at melde dig ind i Blindmotion,  hvis du ikke allerede er medlem!!! 

Søg legat til din skitur hos Synshandicappedes Motionsfond.