Kategorier
Uncategorized

Kajakfestival – Praktiske oplysninger – Tilmelding

For selvfølgelig skal du med. Er du allerede en haj til kajak, så lover vi at der bliver udfordringer nok, og er du bare en lille fisk, der ikke har prøvet det før, så lover vi det bliver sjovt og vådt og at du lærer at ro en kajak. Du lærer også at komme op i den igen, hvis du nu falder i og du lærer at ro forlæns og baglæns og sidelæns. Ja, sidelæns!

Det hele foregår i Silkeborg den 18.-20. august 2023, Søsportens Hus ved Silkeborgsøerne.

Vi mødes fredag formiddag på Silkeborg station og tager samlet til Søsportens hus og en dejlig frokost. Derfra går det løs indtil søndag eftermiddag, hvor du kan blive sat af på Silkeborg station igen.

Overnatning: Du kan overnatte i telt – vi har telte efter først-til-mølleprincippet, eller hvis du er til lidt mere luksus på vandrerhjem eller på hotel. Transport finder vi ud af, når vi ved, hvor mange, der bor hvor. Der er bad og toilet og opholdsrum i Søsportens hus, lige ved siden af campingpladsen. 

Der er dømt hygge – vi vil på fælles camplads, hygge om bålet om aftenen. Vi skal spise – vi medbringer madmor, du skal bare guffe maden i dig – fortælle røverhistorier og synge sejlersange og råhygge om aftenen.

I bagagen skal du have sportstøj, der kan tåle at blive vådt, badetøj, badesko, et håndklæde og noget varmt tøj til om aftenen. Plus tandbørste, solcreme og myggespray! Bor du i telt, skal du også have sovepose og underlag med.

Der bliver to spor, et for de øvede kajakhajer og et for de små fisk, der lige skal vænne sig til deres nye badedyr, før det går løs. Kender du en seende, der gerne vil med, eller har du en kæreste, du ikke kan undvære, kommer I selvfølgelig til at ro med hinanden, så I sammen får en fed weekend på vandet. Er du under 18 år, skal du have en over 18 med. Alle deltagere skal kunne svømme mindst 300 m og du må selv bestemme, om du vil svømme rygsvømning eller brystsvømning eller crawl, bare du kan svømme!

Se programmet for festivallen her Programmet kan læses som worddokument her 

Alt det får du for bare 1.500, – kr. når du bor i telt. Er der noget at være i tvivl om 😊? PS: Info om pris på vandrehjem eller hotel. Kontakt venligst kajak Kim på kim@sonderbek.dk

Vil du lige vide lidt mere inden du melder dig til, kan du ringe til en af vores kajakambassadører. Dem finder du lige her

NB! Husk du har mulighed for at søge et personligt legat, så du kan få deltagerprisen ned eller helt væk. Du kan f.eks. søge Synshandicappedes Motionsfond m.fl.

Arrangørerne bag initiativet til kajakfestivalen er:

Blindmotion

https://blindmotion.dk/

Dansk Blindesamfunds Ungdom – Region vest

https://dbsu.dk/

Landsforeningen af forældre til blinde og svagsynede børn

https://www.lfbs.dk/

Blindmotion – bliv medlem, hvis du ikke allerede er det

Vil du være med, hvor det at “se” ikke handler om farver, men om livsglæde og hjælpsomhed?

Hos Blindmotion arbejder vi for at skabe større livsglæde for de medmennesker, der er begrænsede i hverdagen på grund af et synshandicap.

Der skal ikke meget til for at gøre en stor forskel. Ved et bidrag på 250,- kr. årligt, er du med til at gøre en forskel for kun 21,- kr. om måneden. Pengene går til legater, så synshandicappede kan komme ud og få pulsen op!

De første 25 personer, der melder sig ind eller allerede ER medlem i Blindmotion, når de betaler for deres deltagelse i Silkeborg kajakfestival 2023, modtager på festivalens første dag en gratis praktisk siddepude.

Siddepuden fylder ikke i kajakken og den er dejlig at have med, f.eks. når vi går i land med kajakkerne for at spise vores medbragte frokost på stranden.

Du viser din anerkendelse af og støtter Blindmotions arbejde ved at blive medlem!

Uden stor støtte fra medlemmer, samarbejdspartnere og fra Blindmotions frivillige hjælpere ville der ikke have været en Silkeborg kajakfestival 2023.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *