Kategorier
Uncategorized

Blindmotions Kajakfestival i Silkeborg blev en linselus

Vi er dybt taknemmlige over den store opbakning til Blindmotion og vores aktiviteter for synshandicappede. Tak for jeres #Overskudtilatdele.

Vores første Kajakfestival i Silkeborg (men bestemt ikke den sidste), har skabt stor fokus på Blindmotion. Opmærksomheden også fra medieverden har været stor, så de mange synshandicappedes kajakker har virkelig skabt ringe i vandet. TVØstjylland sendte et TV-hold og bragte et længere indslag både på TV og web. Men det slutter slet ikke her! Sven Mogensen og Lærke Vedsted var gæster i Go’ Morgen Danmark og var de absolut bedste ambassadører for Blindmotion. Vi skal deltage med et billede fra kajakkurset i september på en udstilling om fællesskaber arrangeret af TrygFonden og så bragte Midtjyllands Avis en dejlig artikel med Anja, som også deltog på kajakfestivallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *