Kategorier
Uncategorized

Klintekongens rige – en fantastisk oplevelse med Blindmotion

Hvis man spørger, om de ville gøre det igen, nærmest råber de: JA! Og det til trods for, at det nok er den hårdeste vandretur Blindmotion endnu har arrangeret.

31 deltagere, 15 synshandicappede og 16 ledsagere deltog. Det var med vilje, at vi tog en ekstra ledsager med, for tænk nu, hvis en ledsager faldt af i svinget. Vi taler jo om 800 trin op og ned, en lang vandretur i et krævende og meget kuperet terræn, og sværest af det hele: en halvanden km lang tur ved foden af klinten, lige ud til havet.

Underlaget her er rullesten, så det var svært at stå fast og nogle enkelte – ingen nævnt, ingen glemt – måtte også lige ned at sidde eller ned på knæ og se nærmere på underlaget efter at have danset en inciterende flamenco på stranden først. Dejligt at ingen kom til skade.

Om aftenen på Liselund Slot var der dejlig mad og gode snakke ved bordene, og efter maden kom Søren Høg og spillede og underholdt. Det varede dog ikke længe, før de første begyndte at nikke, for al den motion og den friske havluft gjorde, at vi måtte tidligt til køjs.

Næste dag gik turen videre, og under hele turen havde vi sørget for at få en erfaren og vidende naturvejleder med, som kunne fortælle om al den flora og fauna, der er i det særprægede landskab ved Møns Klint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *