Kategorier
Uncategorized

Legatuddeling 2023

❤️#Overskudtilatdele

Vi gjorde det! Endnu engang har vi uddelt legater til synshandicappede, der lige har brug for en hånd til at komme i gang eller til at komme videre med deres imponerende motionsprojekt. For Synshandicappedes Motionsfond har uddelt legater til de vildeste aktiviteter, også til meget ingen vidste, at synshandicappede var i stand til.

I år foregik legatuddelingen den 8. og 9. juni, først i Fredericia og Aarhus, og dagen efter i Tåstrup. To dage fyldt med hjertevarme, glæde og taknemmelighed, især til vores fantastiske frivillige, uden hvem tingene ikke kunne lade sig gøre. Med årets legater har Synshandicappedes Motionsfond nu uddelt i alt 159 legater til en samlet værdi af 1.210.000. Det er godt nok vildt! Tænk, hvor mange der nu med en lille håndsrækning er kommet op af stolen og i gang med at røre sig!

Husk, at du også kan søge støtte til dit eget projekt. Skriv hvad legatet skal bruges til og hvor mange penge, du søger, Så kan det være, at du er blandt de heldige næste år. ”Ansøgningsskema kan rekvireres ved henvendelse til Dansk Blindesamfunds Legatadministration på adressen Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup eller per mail til legatansogninger@blind.dk  

Tlf. kontakt til Dansk Blindesamfunds Legatadministration: 92 82 22 51.

Læs mere om ansøgningskriterier og gode råd til din ansøgning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *