Kategorier
Uncategorized

Goalball Event 2024

I april gør vi det igen! Vi følger op på sidste års succes ved at afholde endnu et Super Goalball Event med deltagelse fra ind- og udland, DJ, party, træning, overnatning, fest og farver, slagsang og vores maskot Holger!

I Danmark har vi et af verdens bedste Goalball hold, og hele eliten kommer selvfølgelig. Vi har allerede nu tilmeldinger fra Sverige, England og Tyskland på vej, så der bliver kamp til stregen, hvis vi skal klare os godt.

Billede af drenge, der spiller goalball

Det hele foregår i april, og du er meget velkommen til at komme og være med. Du kan prøve, om goalball er noget for dig, eller du kan melde dig som hjælper eller publikum og være med til at støtte og heppe på vores egne hold.

Det foregår i Erritsø Idrætscenter, Krogsagervej 40, 7000 Fredericia fra 26. – 28. april 2024 og har du lyst til at høre mere, hvordan du kan prøve kræfter med goalball – ring til Ricky på 2222 6150, så kommer du godt i vej!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *