Bliv frivillig

’’En blind kan næsten alt, hvis bare der kommer en hjælpende hånd fra en seende’’

Er du den hjælpende hånd?

Som frivillig i Blindmotion kan du gøre en aktiv indsats til stor glæde for personer med synshandicap, som skal have muligheder for at kunne dyrke idræt og motion – ”få pulsen op” samt skabe nye relationer. Vi garanterer, at du selv får en masse gode oplevelser, stærkt netværk og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi er et team fuld af energi, gå-på-mod, kreativitet og engagement, der arbejder ihærdigt på at flytte vores indsats mod nye højder.

Vi har en palet fuld af interessante opgaver: Hvor kan du se dig selv, som en spiller på holdet? 

Vil du hjælpe ved din skrivekunst?

Vi får løbende nye historier og kampagner, som skal fortælles på vores hjemmeside eller i et sæsonbrev. Er du en dedikeret person til vores hold, som en gang imellem vil træde til og med en lidt ”journalistisk indfaldsvinkel” holde pulsen oppe på kommunikationen til vores omverden.

Vi er også på vej ind i lydsporet… så scripts til vores podcasts bliver en ny dimension.   

IT og digitalisering

Vi har behov for løbende opdatering af vores hjemmeside. Har du kendskab til WordPress og kan assistere med opdateringer og udvikling af vores hjemmeside? Vi ønsker at bruge digitale værktøjer endnu mere. Har du erfaring med livestream, SEO eller datadreven marketing?

Foto og grafik

Har du et grafisk øje og kender til værktøjer, som kan gøre vores kommunikative udtryk endnu bedre? Kan du lide at tage billeder og lave flotte kampagnevideoer?

Sociale medier

Brænder du for sociale medier og vil kunne gøre en markant forskel, så Blindmotions nye aktiviteter profileres aktivt, positivt og knivskarpt på de sociale platforme? Vil du hjælpe med at udarbejde programplaner i forbindelse med kampagner, events etc. samt lave tekster til udsendelser/posts?

Events og aktiviteter

Vi har brug for ekstra hænder til at koordinere og arrangere vores events. Så har du kampånden i form, har du mulighed for at være med til at skabe succes for nye arrangementer. Se mere på nyhedssiden om Blindmotions arrangementer.


Vil du med på holdet? Så send en e-mail til carina@blindmotion.dk og fortæl, hvordan du gerne vil række en hjælpende hånd. 

Har du andre kompetencer, som du gerne vil bringe i spil til at styrke foreningens arbejde, hører vi også meget gerne fra dig. 

Vi glæder os til at få pulsen op sammen med dig!