Bliv frivillig

’’En blind kan næsten alt, hvis bare der kommer en hjælpende hånd fra en seende’’

Er du den hjælpende hånd?

Som frivillig i Blindmotion kan du gøre en aktiv indsats til stor glæde for personer med synshandicap, som skal have muligheder for at kunne dyrke idræt og motion – ”få pulsen op” samt skabe nye relationer. Vi garanterer, at du selv får en masse gode oplevelser, stærkt netværk og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi er et team fuld af energi, gå-på-mod, kreativitet og engagement, der arbejder ihærdigt på at flytte vores indsats mod nye højder.

Vi har en palet fuld af interessante opgaver: Hvor kan du se dig selv, som en spiller på holdet? 

Blindmotion: Vores frivillige teams.

Brug kræfter i Blindmotions teams – vi er også på udkik efter kompetencer indenfor:

Revisor

Har du erfaring som revisor og mod på at hjælpe os med de vigtige tal. Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Foto og grafik

Har du et grafisk øje og kender til værktøjer, som kan gøre vores kommunikative udtryk endnu bedre? Kan du lide at tage billeder og lave flotte kampagnevideoer?

Sociale medier

Brænder du for sociale medier og vil kunne gøre en markant forskel, så Blindmotions nye aktiviteter profileres aktivt, positivt og knivskarpt på de sociale platforme? Vil du hjælpe med at udarbejde programplaner i forbindelse med kampagner, events etc. samt lave tekster til udsendelser/posts?

Events og aktiviteter

Vi har brug for ekstra hænder til at koordinere og arrangere vores events. Så har du kampånden i form, har du mulighed for at være med til at skabe succes for nye arrangementer. Se mere på nyhedssiden om Blindmotions arrangementer.


Vil du med på holdet? Så send en e-mail til carina@blindmotion.dk og fortæl, hvordan du gerne vil række en hjælpende hånd. 

Har du andre kompetencer, som du gerne vil bringe i spil til at styrke foreningens arbejde, hører vi også meget gerne fra dig. 

Vi glæder os til at få pulsen op sammen med dig!