Bliv frivillig

’’En blind kan næsten alt, hvis bare der kommer en hjælpende hånd fra en seende’’

Holdet bag Blindmotion (støtteforeningen for Synshandicappedes Motionsfond) er alle frivillige. Vi springer rammer for nye ideer til, hvordan vi med #Overskudtilatdele kan:

  • lave sjove aktiviteter, hvor synshandicappede og seende sammen kan få pulsen op.
  • lave partnerskaber med andre foreninger, hvor vi vil brobygge til spændende sportsaktiviteter sammen til glæde for synshandicappede og seende i et fællesskab.
  • få flere medlemmer og sponsorer i Blindmotion, så jeres bidrag sikrer muligheden for at Synshandicappedes Motionsfond kan dele mange flere legater ud til synshandicappede, der har sat sig mål om at få pulsen op og et styrket netværk.

Vi garanterer, at du selv får en masse gode oplevelser, stærkt netværk og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi er et team fuld af energi, gå-på-mod, kreativitet og engagement, der arbejder ihærdigt på at flytte vores indsats mod nye højder.

Vi har en palet fuld af interessante opgaver: Hvor kan du se dig selv, som en spiller på holdet? 

Blindmotion: Vores frivillige teams.

Brug kræfter i Blindmotions teams – vi er også på udkik efter kompetencer indenfor:

Revisor

Har du erfaring som revisor og mod på at hjælpe os med de vigtige tal. Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Foto og grafik

Har du et grafisk øje og kender til værktøjer, som kan gøre vores kommunikative udtryk endnu bedre? Kan du lide at tage billeder og lave flotte kampagnevideoer?

Sociale medier

Brænder du for sociale medier og vil kunne gøre en markant forskel, så Blindmotions nye aktiviteter profileres aktivt, positivt og knivskarpt på de sociale platforme? Vil du hjælpe med at udarbejde programplaner i forbindelse med kampagner, events etc. samt lave tekster til udsendelser/posts?

Events og aktiviteter

Vi har brug for ekstra hænder til at koordinere og arrangere vores events. Så har du kampånden i form, har du mulighed for at være med til at skabe succes for nye arrangementer. Se mere på nyhedssiden om Blindmotions arrangementer.

Interesseret så skriv til carina@blindmotion.dk og fortæl, hvordan du gerne vil række en hjælpende hånd. 

Skulle du ikke have tid til at være med på holdet, men sidder inde med nogle spændende ideer til vores tegnebræt af aktiviteter og deres indhold etc. så skriv endelig på – på forhånd tak!