Motionsaktiviteter

Få pulsen op!

Giv dig selv mulighed for stunder, hvor du kan udfordre dig selv både fysisk og psykisk. Vær med i et fællesskab med andre, hvor motionen er den fælles interesse, og hvor også dine andre personlige sider kommer i spil. Latter og puls går hånd i hånd.

Hvilken idræt er du til eller kunne tænke dig at dyrke?

 • Er du løber og mangler forslag til gode løbeture i selskab med andre løbere?
 • Vandre- eller løbetur? Med den nye gå/løbe-app ”Move United” kan du låne synet fra en hjælper. En seende kan guide dig igennem din gåtur, og I vil sammen få pulsen op. Det kræver blot, at I finder hinanden på app’en, som du nemt kan downloade til din telefon. En gåtur bliver både hyggeligere og nemmere at overskue, når vi bevæger os i fællesskab. Download Move United.
 • Dans? Læs mere om dans i oktober her.
 • Petanque? Spil petanque, Boule Hedebo eller besøg deres hjemmeside.
 • OCR? Elsker du at løbe og samtidig udfordre dig selv med forhindringer? Så er OCR-løbet, Nordic Race måske noget for dig. Eller læs om REBORN – OCR United. Se og hør video af Rikke’s OCR løb
 • Kajak? Oh høj, så fik Blindmotion i samarbejde med Dansk Blindesamfund & Dansk Kano og Kajakforbund deres første ”kajakpirater” i bølgen ved Vallensbæk Strand. Nogen havde prøvet det før, for andre var det første gang. Det blev til nogle herlige dage, hvor glæden både var til vands og til lands. Der blev ikke sparet på latter og mod for at prøve kræfter med egen kajak. Unikke oplevelser og fællesskab, som har givet grobund for kajak som fremtidig sport og et nyt netværk. Få lidt af stemningen her.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kender til andre spændende motionsaktiviteter, som du synes skal med på aktivitetskalenderen. Skriv til carina@blindmotion.dk

Få inspiration til at løbe på ski af Arne!

Den legendariske Arne Christensen har sat sig nye mål og skiene skal på:

 • Jeg vil være den første blinde, som løber på ski fra den sidste breddegrad og frem til den geografiske nordpol.
 • Jeg vil fremme seendes viden om, hvad blinde kan og være en rollemodel for andre blinde.
 • Jeg vil vise, at det er vigtigt at arbejde med målsætninger, hvis man vil nå sine personlige mål.
 • Idræt bevæger sig mere og mere imod ekstremsport, og jeg ønsker at vise verden, at blinde også kan tage del i den bevægelse.
 • Jeg vil vise, at det er muligt at gennemføre ekstrem sport selv om man er plus 60.

Følg med på sidelinien i Arne & Team Blind North Pole’s spændende ambition: En 14-dages ekspedition på ski til den geografiske nordpol i april måned 2021. Hold dig opdateret på deres Facebook-side.

Billede af en blind, der løber halvmaraton med en guide ved siden af.

Legatuddeling

Få inspiration!

Under den årlige legatuddeling hører du om spændende motionsaktiviteter, der dyrkes af andre synshandicappede.

Vi kan allerede nu løfte sløret for at Legatuddelingen for Synshandicappedes Motionsfond bliver over dagene den 3.-5. juni 2021.

(Info om hvordan vi afholder legatuddelingen, fortæller vi om, når vi kender vores muligheder i forhold til covid-19). På genhør!

Billede af legatuddelingen 2019.
Legatuddelingen 2019.

Få inspiration fra legatmodtagere.