Motionsaktiviteter

Få pulsen op!

Giv dig selv mulighed for stunder, hvor du kan udfordre dig selv både fysisk og psykisk. Vær med i et fællesskab med andre, hvor motionen er den fælles interesse, og hvor også dine andre personlige sider kommer i spil. Latter og puls går hånd i hånd.

Hvilken idræt er du til eller kunne tænke dig at dyrke?

Ridderrennet i Norge.

 • Er du løber og mangler forslag til gode løbeture i selskab med andre løbere?
 • Vandre- eller løbetur? Med den nye gå/løbe-app ”Move United” kan du låne synet fra en hjælper. En seende kan guide dig igennem din gåtur, og I vil sammen få pulsen op. Det kræver blot, at I finder hinanden på app’en, som du nemt kan downloade til din telefon. En gåtur bliver både hyggeligere og nemmere at overskue, når vi bevæger os i fællesskab. Download Move United.
 • Petanque? Spil petanque, Boule Hedebo eller besøg deres hjemmeside.
 • OCR? Elsker du at løbe og samtidig udfordre dig selv med forhindringer?  Se og hør video af Rikke’s OCR løb. Læs mere om sommerens og efterårets OCR løb: REBORN – OCR United Esbjerg Extreme  Farmers Race Reborn prison Escape Redbull conquer the castle.
 • Kajak? Oh høj, er der en søulk i blodårerne på dig, du kan lide at være på vandet ude under åben himmel – så er kajak måske noget for dig? Der bliver ikke sparet på latter og mod, når der prøves kræfter med egen kajak.

  Om det er første gang eller du allerede er øvet; så grib muligheden for at komme på vandet.

  Du kan være med i årets kajakfestival. Læs hvordan det gik vores første festival i 2023 her

  Måske du skal med til august, 2024. Læs mere her 

  Du kan deltage på Blindmotions skræddersyede kajakkurser. Der er i foråret kajakture i Ebeltoft og Faaborg                                                                                                          Dyrk kano- og kajak i nærheden af, hvor du bor. Kano- og kajakklubben Nord giver dig en mulighed. Læs mere om kano- og kajakklubben.

Få inspiration fra legatmodtagere

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kender til andre spændende motionsaktiviteter, som du synes skal med på aktivitetskalenderen. Skriv til carina@blindmotion.dk

Op med pulsen! – kom godt i gang ved vores ambassadører 

En gruppe gæve synshandicappede og seende personer har åbnet døren for dig som ambassadører for forskellige typer idræt: Så nu kan du få muligheden for at høre mere om netop den idræt, som du kunne tænke dig at prøve kræfter med. ”God planlægning er det halve slag” 😊

Så tøv ikke med at kontakte dem, de vil hellere end gerne fortælle dig om egne erfaringer. Ambassadøroversigten opdateres løbende.

Billede af en blind, der løber halvmaraton med en guide ved siden af.

Få inspiration til at løbe på ski af Arne!

Den legendariske Arne Christensen har sat sig nye mål og skiene skal på:

 • Jeg vil være den første blinde, som løber på ski fra den sidste breddegrad og frem til den geografiske nordpol.
 • Jeg vil fremme seendes viden om, hvad blinde kan og være en rollemodel for andre blinde.
 • Jeg vil vise, at det er vigtigt at arbejde med målsætninger, hvis man vil nå sine personlige mål.
 • Idræt bevæger sig mere og mere imod ekstremsport, og jeg ønsker at vise verden, at blinde også kan tage del i den bevægelse.
 • Jeg vil vise, at det er muligt at gennemføre ekstrem sport selv om man er plus 60.

Følg med på sidelinien i Arne & Team Blind North Pole’s spændende ambition: En 14-dages ekspedition på ski til den geografiske nordpol i april måned 2023. Hold dig opdateret på deres Facebook-side.