Motionsaktiviteter

Få pulsen op!

Giv dig selv mulighed for stunder, hvor du kan udfordre dig selv både fysisk og psykisk. Vær med i et fællesskab med andre, hvor motionen er den fælles interesse, og hvor også dine andre personlige sider kommer i spil. Latter og puls går hånd i hånd.

Hvilken idræt er du til eller kunne tænke dig at dyrke?

Ridderrennet i Norge.

  • Kajak? Oh høj, så fik Blindmotion i samarbejde med Dansk Blindesamfund & Dansk Kano og Kajakforbund deres første ”kajakpirater” i bølgen ved Ishøj Strand. Nogen havde prøvet det før, for andre var det første gang. Det blev til nogle herlige dage, hvor glæden både var til vands og til lands. Der blev ikke sparet på latter og mod for at prøve kræfter med egen kajak. Unikke oplevelser og fællesskab, som har givet grobund for kajak som fremtidig sport og et nyt netværk. Få lidt af stemningen her.

Få inspiration fra legatmodtagere

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kender til andre spændende motionsaktiviteter, som du synes skal med på aktivitetskalenderen. Skriv til carina@blindmotion.dk

Op med pulsen! – kom godt i gang

Går du og overvejer hvilken idræt der kunne være noget for dig – som synshandicappet eller som ledsager.  

Måske du allerede har en specifik een i tankerne, men ønsker at vide mere inden, at du for alvor kaster dig ud i den?

En gruppe gæve synshandicappede og seende personer har åbnet døren for dig som ambassadører for forskellige typer idræt: Så nu kan du få muligheden for at høre mere om netop den idræt, som du kunne tænke dig at prøve kræfter med. ”God planlægning er det halve slag” 😊.

Så tøv ikke med at kontakte dem, de vil hellere end gerne fortælle dig om egne erfaringer. Ambassadøroversigten opdateres løbende.

Billede af en blind, der løber halvmaraton med en guide ved siden af.

Få inspiration til at løbe på ski af Arne!

Den legendariske Arne Christensen har sat sig nye mål og skiene skal på:

  • Jeg vil være den første blinde, som løber på ski fra den sidste breddegrad og frem til den geografiske nordpol.
  • Jeg vil fremme seendes viden om, hvad blinde kan og være en rollemodel for andre blinde.
  • Jeg vil vise, at det er vigtigt at arbejde med målsætninger, hvis man vil nå sine personlige mål.
  • Idræt bevæger sig mere og mere imod ekstremsport, og jeg ønsker at vise verden, at blinde også kan tage del i den bevægelse.
  • Jeg vil vise, at det er muligt at gennemføre ekstrem sport selv om man er plus 60.

Følg med på sidelinien i Arne & Team Blind North Pole’s spændende ambition: En 14-dages ekspedition på ski til den geografiske nordpol i april måned 2023. Hold dig opdateret på deres Facebook-side.