Synshandicappede

Er du synshandicappet?

Del livsglæden gennem idræt og samvær i motionsnetværker

Alle skal have mulighed for at dyrke motion i fællesskaber. Uanset om du er svagtseende eller blind, behøver du ikke at lade dig begrænse. Der er nemlig et hav af muligheder for at motionere og dyrke idræt. Hvis du har viljen, så hjælper vi dig med at skabe vejen.

Det gør vi gennem flere spor:

  • Du kan du søge et legat til motionsprojekter. Hvis du har en sjov idé, så tøv ikke med at søge. Siden 2013 har vi hvert år uddelt 100.000 kr. til legatmodtagere. Vi håber, at 2021 er året, hvor det beløb bliver endnu højere, så vi kan veksle legaterne til gode motionsoplevelser, som vil komme mange til gode.

    Læs mere om legatansøgning her.
Vandretur på Bornholm.
Vandretur på Bornholm.
  • Vi kan hjælpe dig med at henvise til events, hvor du kan få pulsen op sammen med andre, glade motionister. Her får du nemlig mulighed for at udfolde dig både fysisk og socialt. Vi tror på, at godt humør og motion går hånd i hånd.
  • Med den nye løbe-app ”Move United” kan du låne synet fra en hjælper. En seende kan guide dig igennem din løbetur eller gåtur, og I vil sammen få pulsen op. Det kræver blot, at I finder hinanden på app’en, som du nemt kan downloade til din telefon. En løbetur/gåtur bliver både hyggeligere og nemmere at overskue, når vi bevæger os i fællesskab.

En hverdagsaktivitet kan være en stor udfordring for et menneske med synshandicap. Det kan være alt fra en løbetur i skoven til en piruet på rulleskøjter. Men det behøver ikke være så besværligt for personer med synshandicap at opnå den livsglæde, der ligger i at dyrke motion og være ude i det fri. Med Blindmotion kan du finde masser af venner til at dyrke motion sammen med.

Har du ikke mulighed for at være med, men stadig ønsker at støtte projektet, kan du give et økonomisk bidrag på 250,- kr. Du/I kan også støtte som husstand/familie ved et årligt bidrag på 450,- kr.

Det vil gøre en forskel for mange af vores medlemmer, da vi vil kunne tilbyde endnu flere legater.

NB! Vi er i den situation, som nystartet forening, at du ikke kan få skattemæssigt fradrag for dit første bidrag. Vi skal have 300 medlemmer, så nu går vi efter, at det bliver muligt fremadrettet. Håber du vil hjælpe ved at sprede positive ringe i vandet for sagen – så vi lykkes med målsætningen hurtigst muligt. På forhånd tak!